Izvor: kurir.rs
17.09.2020 u 18:49
0

UŽIVO! Sfintul – Partizan (19.00), Suma i Natho napadaju Moldavce!

Fudbaleri Partizana odmeravaju snage sa moldavskim Sfintulom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

SASTAVI: 

Sfintul: Kalansea, Ojog, Novicov, Smirnov, Svinarenko, Sanja, Plamadela, Slivca, Močulijak, Mandrisenko, Volkov

Partizan: Stojković, Urošević, Vitas, Ostojić, Miljković, Natho, Zdjelar, Stevanović, Asano, Sadik, Suma

Crno-beli stigli na stadion u Kišinjevu. 

Crno-beli su krenuli iz hotela u Kišinjevu ka stadionu gde se igra večerašnja utakmica. 

Urađeni su PCR testovi, uhvaćen je jutarnji let za Moldaviju i fudbaleri Partizana spremni su da večeras (19.00) opravdaju ulogu favorita u duelu sa domaćim Sfintulom. Dobro raspoloženje i optimizam koji su vladali među igračima na aerodromu „Nikola Tesla“ trebalo bi da budu jasan pokazatelj ambicija crno-belih u Kišinjevu.

Cilj je jasan – plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a sve osim toga predstavljalo bi ogromno iznenađenje. Toga su svesni i u taboru Partizana, a povratnik u Humsku Aleksandar Miljković ističe da ekipa maksimalno ozbiljno ulazi u meč.

– Jedna je utakmica, svesni smo toga, i u nju ulazimo kao favorit. Šef je sve lepo pripremio, uputio nas, pa znamo šta nas očekuje tamo – kaže Miljković, pa dodaje:

– Gledao sam prvu njihovu utakmicu. Prljava ekipa, očekuje nas fajterska utakmica, spremni smo na sve. Ne znamo u kakvom će stanju biti teren, ali mi znamo sve ono što je do nas.

OVO MORATE ZNATI

VANREDNO: Marić NAPRAVIO PRESEDAN! Poslednja ISPOVEST Momčila Krajišnika koja je ZABOLELA mnoge! Večeras „Ćirilica“ u 21!

NAPETO u Briselu Đurić: Priština POKUŠAVA da nas odvede 13 vekova UNAZAD!

Vulin PORUČIO: Ako su za NEZAVISNO Kosovo, ja sam za NEZAVISNU Srpsku!

Hoti: Cilj DIJALOGA Beograda i Prištine NORMALIZACIJA ODNOSA!

Napadač Bojan Matić će verovatno još jednom priliku vrebati sa klupe.

– Moramo da obratimo pažnju na njihove prekide, mislim da nam tu preti najveća opasnost. Mi smo Partizan i sigurno smo kvalitetnija ekipa, imamo 90 minuta da to i dokažemo. Uvek sam optimista i verujem u svoje saigrače, jedva čekam da utakmica počne – rekao je Matić.

Lazar Marković maksimalno je spreman, ne oseća bilo kakve posledice povrede i on bi trebalo da se uz Umara Sadika nađe u srcu napada Partizana, pošto novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević voli da igra sa dvojicom isturenih igrača.

Levi bek u startnih 11 UROŠEVIĆ NEMA ALTERNATIVU

Trener Aleksandar Stanojević u Moldaviju je odveo 20 fudbalera. U Beogradu su ostali povređeni Maki Banjak, Lazar Pavlović, Nikola Štulić i Rajko Brežančić, koji nije bio ni licenciran. To praktično znači da Žarko Urošević nema alternativu na levom beku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter