Izvor:
26.09.2016 u 15:36
0

UZVRATIO UDARAC: Albert Nađ pokazao SKANDALOZAN SMS bivše supruge! (FOTO)

Ispovest Alberta Nađa, kao odgovor na emisiju njegove bivše supruge Jelene koja ga je pre nekoliko dana optužila da ju je fizički zlostavljao, pokušao da je siluje i da ne plaća alimentaciju, uzburkala je javnost u Srbiji.

Bivši igrač Partizana je uzvratio optužbama da ga je bivša supruga varala sa klupskim kolegom dok je nastupao za crno-bele, ističe da plaća alimentaciju, a čak je i pokazao jednu skandaloznu poruku koju mu je ona poslala.

Ona ga je nazvala đubretom ”mađarsko-ciganskim”, rekla je da pare koje nije dao ćerki Jani da te pare da za kovčeg svoje ćerke iz drugog braka, Helene. Tu su i pretnje zabrane prilaska ćerki Jani, što možete i sami da pročitate.

HappyTv.rs
Foto: Printscreen/TV Pink

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter