Izvor:
18.05.2017 u 03:39
0

Vazura apeluje na Grobare: NEMOJTE DA VREĐATE VUČIĆA, POMOGAO JE PARTIZANU DA IGRA EVROPU!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura posle pobede nad Radničkim u Nišu, na kome je moglo da se čuje i uvredljivo skandiranje na račun premijera i izabranog predsednika, Aleksandra Vučića, apelovao je na sve navijače crno-belih da prestanu da ga vređaju.

On je novinarima na Čairu rekao da je Vučić mnogo pomogao Partizanu da naredne sezone igraju Evropu.

Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu.

Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu – rekao je Vazura i još jednom ponovio apel.

Još jednom apelujem da navijači partizana, bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne veđaju premijera Srbije – jasno je poručio generalni direktor crno-belih.

Partizan je sada na korak od titule, a u poslednjem kolu mu je dovoljan bod protiv Mladosti iz Lučana da bi osvojio 27. titulu!

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter