Izvor:
25.09.2017 u 18:26
0

„Večiti“ u Ligi Evrope: Zvezdi sudi Holanđanin, a Partizanu norveški arbitar!

Norveški sudija Sven Moen vodiće utakmicu Partizan – Dinamo Kijev, a Holanđanin Bas Nejhejs duel Kelna i Crvene zvezde u 2. kolu Lige Evrope, odlučila je UEFA.

Norvežanin Sven Moen je dobro poznato lice u Humskoj 1. Pre dve sezone delio je pravdu na meču Partizan – BATE Borisov u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji su crno-beli dobili sa 2:1, mada im to nije bilo dovoljno za prolaz dalje.

Moen je arbitar koji, po statistici, na svakoj devetoj utakmici dosudi penal, a jako, jako retko poteže za crvenim kartonom.

Utakmicu u Kelnu između "jarčeva" i Crvene zvezde vodiće Holanđanin Bas Nejhejs. I on spada u red boljih evropskih arbitara, koji često vodi i mečeve grupne faze Lige šampiona.

Nejhejs do sada nije delio pravdu na utakmicama naših klubova, ali je dva puta sudio reprezentaciji Srbije, na gostovanjima i "orlovi" nijednom nisu pobedili: od Makedonije su izgubili 1:0, a sa Estonijom su remizirali (1:1).

informer.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter