Izvor: Alo.rs
30.10.2020 u 10:05
0

VELIKA ČAST ZA ZVEZDINOG NAPADAČA: UEFA odala veliko priznanje Benu

Crvena zvezda je ostvarila najubedljiviju pobedu u drugom kolu Lige Evrope.

Mohamed El Fardu Ben je kandidat za najboljeg igračča drugog kola Lige Evrope, objavila je UEFA. Reprezentativac Komorskih Ostrva je sa dva gola i asistencijim trasirao put ka ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad Slovanom iz Libereca.

SVE O SPORTU

DEGENEK NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Pobedu posvetio DELIJAMA

MURINJO BESAN: Rezervisti izgubili u Ligi Evrope (VIDEO)

FUDBALSKA BOMBA FUDBALERA OMONIJE: OBORIO REKORD! Postigao gol sa NAJVEĆE UDALJENOSTI u istoriji Lige Evrope

ŠOK U BEČU: Ispao jedan od najvećih favorita, SRBINU OLAKŠAN PUT DO TITULE

Ben je u ubedljivom trijumfu na stadionu „Rajko Mitić“ (5:1) izborio da se nađe u užoj konkurenciji za najboljeg fudbalera 2. runde Lige Evrope. Pored napadača sa Komora tu su još tri imena – Donel Malen iz PSV-a (dva gola Omoniji za preokret i pobedu 2:1 na Kipru), vezista Volfsbergera Mihael Lindl (tri gola Fejenordu, dva sa bele tačke u pobedi 4:1) i napadač Ludogoreca Elvis Manu (tri gola LASK-u, ali je njegova ekipa izgubila 3:4).

Pobednik se bira na osnovu glasanja na UEFA sajtu u odeljku Lige Evrope. U prvom kolu priznanje je dobio vezista Lila Jusuf Jaziči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter