Izvor:
12.11.2016 u 02:19
0

Vikinzi častili: Đurđević i Živković za miran revanš i izbegavanje drame u Dramenu!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je ubedljivo pobedu protiv Norveške od 2:0 u prvoj utakmici baraža za plasma na Evropsko prvenstvo

. Kapiten Uroš Đurđević doneo je prednost u šestom minute, a nakon solo prodora Andrije Živkovića sredinom drugog poluvremena gosti su autogolom zapečatili svoju sudbinu u ovom meču. Orlići sa solidnim kapitalom od dva gola odlaze na revanš u Dramenu za dve nedelje.

Međutom ne treba se opištati jer se domaćin u revanšu neće predate i tražiće šansu da uzvrati. Pre trinaest godina tada mlada reprezentacija tadašnje SCG otišla je u Dramen sa prednošću od 5:1 i malo je nedostajalo da doživi debakl poražena je sa 3:0. Puleni Tomislava Sivića sada imaju odličan rezultat i samo ga treba sačuvati na ovom neugodnom gostovanju.

Happy.rs
Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter