Izvor: Arenasport.com
27.07.2023 u 11:21
0

VOJVODINA JURI ŠTO BOLJI REZULTAT pred revanš na „Karađorđu“: Neće biti lako igrati na 30 stepeni u Limasolu

Fudbaleri Vojvodine gostuju od 19.00 časova kiparskom APOEL-u u prvoj utamici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a trener Radosav Batak očekuje od svojih igrača da budu hrabri.

Protivnik Novosađanima, osim kvalitetnog tima iz Limasola će biti vremenski uslovi, budući da se očekuje da u vreme odigravanja meča na Kipru bude iznad 30 stepeni.

Međutim, šef stručnog štaba kluba sa „Karađorđa“ veruje da će njegovi igrači uspeti da se prilagode tim okolnostima i steknu pozitivan rezultat pred revanš 3. avgusta na svom stadionu.

„Slično vreme nas je dočekalo i u Novom Sadu kad smo se vratili sa priprema na Pohorju i verujem da će nam to pomoći da se što bolje adaptiramo na uslove ovde na Kipru. Zato i kažem da su najvažniji uvodnih 20-25 minuta. Da u tom periodu pokažemo hrabrost i disciplinu kako bismo se što bolje privikli na uslove koji će više odgovarati domaćinu“, rekao je sinoć na konferenciji za medije Batak koji je naglasio da će ishod prvog meča biti presudan u konačnom zbiru.

Pola časa nakon što Vojvodina na Kipru bude počela svoj meč na programu je duel između ukrajinske ekipa Vorskla i gruzinske Dila gori, a pobednik ovog dvomeča biće potencijalni rival Novoađanima u narednm kolu kvalifiacija za najmlađe UEFA takmičenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter