Izvor: Kurir.rs
23.10.2020 u 08:56
0

ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje Radničkom u Nišu

Fudbalsko prvenstvo Srbije biće nastavljeno za vikend utakmicama 12. kola, a lider na tabeli Crvena zvezda dočekaće Javor.

Zvezda je prošlog vikenda igrala „večiti“ derbi sa Partizanom, koji je završen 1:1, što je njena prva prvenstvena utakmica bez pobede ove sezone.

Potom su crveno-beli u četvrtak uveče počeli učešće u Ligi Evropa, porazom od Hofenhajma u Nemačkoj.

Javor je četiri kola bez pobede, a u sredu je u Kupu Srbije ostvario pobedu u šesnaestini finala nad Radničkim 1923 iz Kragujevca.

Utakmica između Zvezde i Javora igraće se u nedelju od 16.00.

Crveno-belima posle tog duela sledi novi izazov u Ligi Evropa, protiv Slovana iz Bratislave u četvrtak u Beogradu.

SVE O SPORTU

MOĆ DVORANE ALEKSANDAR NIKOLIĆ! AKTUELNI PRVAK EVROPE PORAŽEN: Heroj veličanstvene pobede oduševio navijače Zvezde izjavom posle utakmice

U KK MLADOST SCENA ZA PAMĆENJE: Košarkaši iz Zemuna, svom saigraču iz Malija darivali nešto o čemu je ceo život sanjao! (VIDEO)

CRNO-BELI SE OKREĆU NOVIM IZAZOVIMA: Mekintajer ZADOVOLJAN TREIJUMFOM

U nedelju će se igrati ukupno šest utakmica srpskog prvenstva.

Za 14.00 su zakazane utakmice Bačka – Indjija, Novi Pazar – Rad i Zlatibor – Vojvodina, dok će od 16.00 igrati Mačva – Napredak i Proleter – Voždovac.

Neuobičajeno za Super ligu Srbije, deo utakmica 12. kola igraće se i u ponedeljak.

Drugoplasirani Partizan će u ponedeljak od 17.00 gostovati Radničkom u Nišu, u derbiju kola.

U ponedeljak u 17.00 počeće tri preostale utakmice, a sastaće se Metalac i Radnik, Spartak i Mladost, odnosno TSC i Čukarički.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter