Izvor:
26.07.2018 u 08:19
0

Zvezda našla napadača: Traži ga cela grčka liga, a cena 800.000 evra! (VIDEO)

Crveno-beli i dalje traže napadača, a novi kandidat je centarfor PAS Janine Pedro Konde, ali Zvezda bi morala dobro da se "otvori"

Prethodnih dana su se imena kandidata za novog napadača Zvezde ređala kao na traci, sada sada je jop jedno ime "iskočilo".

Reč je o špicu PAS Janine Pedru Kondeu. Kako Konde ima ugovor još godinu dana, Zvezda će morati da plati otkupnu klauzulu, a ona iznosi 800.000 evra.

Prema informacijama s "Marakane", Zvezda želi da se "otvori", ali ne i da promaši s izborom. Crveno-beli nemaju taj luksuz da iskeširaju skoro milion evra i da se ispostavi da je reč o promašenoj investiciji.

Iskusni 30-godišnji cenatrfor je prošle sezone postigao 20 golova, 14 u prvenstvu Grčke i još šest u Kupu.

Da je reč o kvalitetnom igraču govori i to što ga je ugledna grčka Gazeta proglasila za najboljeg napadača prethodne sezone iako je najbolji strelac bio Aleksandar Prijović sa 17 pogodaka.

Za Kondea se interesuje nekoliko grčkih timova, među kojima su AEK i PAO, kao i kiparski APOEL, Al Šabab iz Saudijske Arabije, a i Janina mu nudi novi ugovor. Međutim, Konde je odbio da produži ugovor jer želi novi izazov u karijeri.

Kondea dobro poznaje i trener crveno-belih Vladan Milojević, koji je u Grčkoj vodio Panionios i upoznat je sa kvalitetima španskog napadača.

Kako bilo, Zvezda mora brzo da reaguje ukoliko želi da dovede ovog fudbalera.

informer.rs
Foto: twitter/pedro conde

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter