Izvor:
07.06.2018 u 14:40
0

Zvezda pronašla napadača: Stojiljković stiže iz Brage na pozajmicu!

Crvena zvezda ima novog špica! Naredne sezone u crveno-belom dresu igraće Nikola Stojiljković, fudbaler portugalske Brage

Čelnici Crvene zvezde uspeli su da ubede predsednika Brage da pristane na sledeći dogovor: crveno-beli će platiti 200.000 evra Portugalcima za pozajmicu od godinu dana. Ali, ako na kraju sezone reše da otkupe Stojiljkovića, moraće da plate 1,5 miliona!

Iako se činilo da je srpski fudbaler daleko bliži transferu u Rapid iz Beča ili u kiparski Apolon, Stojiljković je ubedio Portugalce da želi u Crvenu zvezdu i da ga puste u redove srpskog prvaka.

On će na "Marakani" ponovo sarađivati sa Vladanom Milojevićem, trenerom kod kojeg se afirmisao u dresu Čukaričkog, odakle je i otišao u Bragu.

mozzartsport
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter