Izvor:
26.12.2017 u 04:16
0

Zvezda sprema novi ugovor za Kangu, ali to ne znači da ostaje u klubu!

Mesecima se spekuliše o novom ugovoru Gelora Kange, a kako prenose Novosti Gabonac bi početkom 2018. godine konačno i trebalo da produži saradnju za Crvenom zvezdom

Dogovor je postignut, a potpis bi trebalo da "padne" prvih dana 2018. godine, kada se Kanga vrati sa odmora.

Potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora između Kange i Zvezde, međutim, ne mora da znači da će on i na proleće nositi crveno-beli dres.

Za Gabonca postoji ozbiljno interesovanje dva kluba iz Kine, zatim iz Rusije, gde je u Rostovu ostavio vrlo dobar utisak. Prelazni rok u obe zemlje počinje tek sredinom januara, a lider Superlige, kao i igrač, potpisom ugovora žele da se osiguraju. Jer, samo ako dođe prava ponuda za Zvezdu i Kangu, može doći i do transfera. U protivnom, crveno-beli nemaju nameru da prodaju kreatora igre.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter