Izvor: Tanjug
25.02.2021 u 10:05
0

Zvezdaši, da li se spremate za večeras? Neka PADNE MILAN i to na San Siru! (21.00)

Fudbaleri Crvene zvezde, večeras na stadionu San Siro, igraju protiv ekipe Milana revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope, posle beogradskih 2:2.

 UDARNI ČETVRTAK

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

HOROR U RAKOVICI! Jeziva scena: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Darija Kisić: Vakcina bitna za sve! Nema još opuštanja!

DRUGI U EVROPI, PETI NA SVETU! Srbija prestigla Ameriku po broju vakcinisanih (FOTO)

„Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista“, kazao je trener Crvena Zvezde Dejan Stanković.

Podseća da je slavnom domaćinu i 0:0 dovoljno, ali ističe da Zvezda hoće da igrao hrabro i pametno.

„Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo“, rekao je Stanković sinoć na konferenciji za novinare, navodeći da mu je žao što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni San Siro.

Trener Dejan Stanković u Milano je poveo 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

Utakmica između Milana i Zvezde igra se večeras od 21 sat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter