Izvor: Telegraf.rs
28.06.2023 u 18:41
0

ZVEZDIN TIM NAJSKUPLJI U ISTORIJI: Crveno-beli „teški“ rekordnih 70 miliona evra

Vrednost Zvezdinog tima, u odnosu na prethodni veliki presek koji je sajt uradio krajem 2022. godine, tik pred početak zimskog prelaznog roka, je porasla za sada već velikih 11 miliona.

Crvena zvezda sklapa „kockice“ i formira tim koji će na jesen izaći na megdan najkvalitetnijim ekipama na Starom kontinentu u okviru grupne faze Lige šampiona, a na osnovu specijalizovanog sajta, aktuelni šampion Srbije ima tim vredan rekordnih 70 miliona evra.

Vrednost Zvezdinog tima, u odnosu na prethodni veliki presek, za medije, krajem 2022. godine, tik pred početak zimskog prelaznog roka, je porasla za sada već velikih 11 miliona.

TRANSFER KARIJERE Srpski fudbaler iz treće lige u Palermo za 3.000.000 evra

Najvredniji u redovima srpskog šampiona su svakako Strahinja Eraković i Mirko Ivanić čija je cena porasla, te se sada njihova tržišna vrednost procenjuje na čak 9 miliona evra.

Prate ih Osman Bukari (6.5 miliona evra), a zatim i pridošlice – Žan Filip Kraso (6 miliona evra), Piter Olanjinka (5 miliona evra). Kraso i Olanjinka su u redove srpskog šampiona došli potpuno besplatno, što dovoljno govori o tome kakav je posao Crvena zvezda napravila.

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs


Podaci su aktuelni, s obzirom da su ljudi zaduženi za medije, osvežili cene fudbalera iz Superlige Srbije u prethodnih sedam dana, a vrednost je porasla za čak 13 fudbalera Crvene zvezde.

Eraković i Kraso su doživeli skok za 2 miliona evra, u slučaju Bukarija je to 1.5 miliona evra, dok je kod Ivanića okruglo milion. Veću tržišnu vrednost imaju još: Stefan Leković, Irakli Azarov, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Jovan Šljivić, Stefan Mitrović, Jovan Mijatović, Nikola Mituljikić, kao i pridošlica Marko Stamenić, kome je sam dolazak u tabor srpskog šampiona, ali i sjajne partije u reprezentaciji Novog Zelanda, tokom poslednjeg ciklusa, povećalo cenu.

Još kada se ovom spisku doda i Emanuel Late Lat, koji bi u narednim danima trebalo da pojača crveno-bele, jasno je da je šampion Srbije odradio dobar posao na fudbalskoj „pijaci“. Uz to, treba istaći i da bi vrednost tima Baraka Bahara dodatno mogla da se poveća nakon grupne faze Lige šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter