Izvor: Alo.rs
28.06.2023 u 22:04
1

ZVEZDA ZAVRŠILA važan posao, golman potpisao

Crveno-beli sklapaju kockice za novu sezonu.

Fudbalski klub Crvena zvezda na pragu je da već početkom jula kompletira ekipu za novu sezonu i na miru dočeka izazove koji ih čekaju, a biće ih mnogo.

ZVEZDIN TIM NAJSKUPLJI U ISTORIJI: Crveno-beli „teški“ rekordnih 70 miliona evra

Stigli su Marko Stamenić, Žan Filip Kraso, Piter Olajinka, Omri Glazer, Edmund Ado… svakog dana se očekuje i dolazak Emanuela Late Lata, pominju se još jedno pojačanje u veznom redu.

Šampion Srbije je završio još jedan veliki posao. Golman Zoran Popović produžiće ugovor do leta 2024. godine i ostati deo crveno-belog tima u Ligi šampiona.

Svakako da je Popović svojim zalaganjem to i zaslužio. Odlično je branio na pozajmici u Čukaričkom, a nije tajna i da se dopao novom treneru Baraku Baharu koji vidi u nekadašnjem članu Bode Glimta alternativu u novoj sezoni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDA ZAVRŠILA važan posao, golman potpisao”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter