Izvor: Kurir.rs
29.09.2023 u 13:09
0

DRAMA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Fudbaler stoji na mostu i preti samoubistvom!

Vatrogasci i policija na listu mesta, u fudbalskom klubu Nica sve se zamrzlo. Fudbaler tog kluba Aleksis Beka Beka preti da će izvršiti samoubistvo skokom sa nadvožnjaka Manjan.

Nadvožnjak na autoputu A8 visok je 110 metara, a kad se vest pojavila nesrećni igrač se nalazio na spoljašnoj strani zaštitne ograde.

Profesionalni pregovarači odmah su stigli kako bi pokušali da ga ubede da se predomisli. Sve aktivnosti u Nici su otkazane do daljeg. Saobraćaj je u jednom pravcu obustavljen, u drugom usporen. Već se stvorila kolona duga pet kilometara.

Beka Beka ima 22 godine, prošao je sve mlađe francuske selekcije, nekada igrao kod Marka Nikolića u moskovskoj Lokomotivi, da bi avgusta 2022. za obeštećenje od 12.000.000 evra stigao u Nicu.

Isprva je igrao vrlo malo, ove sezone nimalo, ali… Ovo niko nije očekivao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter