Izvor: SK
25.02.2024 u 11:51
0

I TO SE DOČEKALO: Prvi trofej u istoriji za rukometašice Crvene zvezde

U subotu je u "Sportskom centru Inđija" Srbija je dobila osvajača Kupa za 2024. godinu kada su rukometašice u pitanju. Crvena zvezda savladala je Železničar iz Inđije posle boljeg izvođenja sedmeraca.

Na semaforu je po isteku regularnih 60 minuta stajalo 26:26, a po završetku nadoknade 28:28.

Sigurnije u izvođenju penala bile su igračice beogradskog tima i tako sa zvaničnih 32:30 podigle prvi pehar u klupskoj istoriji.

Za igračicu utakmice proglašena je kapitenka crveno-belih i reprezentativka Srbije, Aleksandra Stamenić. Najefikasnija rukometašica na meču bila je Una Obrenović, koja je dala čak 11 golova.

Od starta su Železničar i Zvezda prikazali konkurentan meč. U prvom poluvremenu bile su gotovo izjednačene i nisu dozvoljavale jedne drugima da naprave značajniju razliku, pa su na pauzu otišle sa 12:12.

Drugi deo igre doneo je znatno veće uzbuđenje. Najpre su dobru seriju imale domaće, briljirala je Jovana Vasiljković na golu Železničara, dok je u napadu svoju rolu, uz Dunju Tabak, imala Una Obrenović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter