Izvor: KURIR
25.02.2024 u 13:37
0

FUDBALER SPAVA NA DUŠEKU KOJI KOŠTA KAO STAN U BEOGRADU! Uz pomoć ove „MAGIJE“ Hrvat dominira i sa 38 godina! (FOTO)

Tajne dugovečnosti fudbalera kriju se u brizi o telu, navikama i načinu života.

Osim treninga, discipline, dobre ishrane i drugih stvari, bitan je i dobar san, a pojedini fudbaleri Real Madrida, pronašli su rešenje koje im pomaže da do istog i dođu. Među njima je i Luka Modrić, hrvatski fudbaler koji igra na najvišem nivou iako se bliži petoj deceniji.

Modrić će u septembru proslaviti 39. rođendan, a ove sezone je igrao već na 28 utakmica u svim takmičenjima.

Španska „Marka“ je donela informacije o dušeku koji pomaže fudbalerima madridskog tima da bolje spavaju. U pitanju je dušek koji vredi 55.000 evra, što zvuči neverovatno jer sa tim novcem može mnogo više od dušeka da se dobije.

Na primer, čitav stan u Beogradu, doduše morao bi da bude manji stan, ali svejedno…

„Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrednosti“, poručili su lekari o ovom „magičnom dušeku“.

„Marka“, navodi i da je u pitanju dušek koji je do ludila doveo Realove fudbalere.

Navedeno je i koja kompanija je proizvođač, kao i to da je dušek napravljen od vunene postave, svile, bambusa i tri reda posebnih opruga.

„Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje tačke pritiska i osigurava lakši oporavak posle fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i kardiovaskularnog sistema. Određeno vreme sna između bavljenja sportom ključno je za optimizaciju psihofizičkog stanja i smanjenje opasnosti od povreda“, takođe je navedeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter