Izvor: Kurir
27.01.2024 u 12:49
0

ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Otkrivena istina o Aleksandru Mitroviću!

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo posle 24 godine pauze i takmičenja koje su zajednički organizovale Holandija i Belgija.

Srbija je tako vezala i Svetsko i Evropsko prvenstvo, a o tome je govorio i Saša Đani Ćurči koji nije štedeo reči hvale na račun najboljeg strelca u istoriji reprezentacije, a istakao je da i je bolji od Halanda.

njegova majka alarmirala sve zbog Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

-Igrač mora da ima taj bezobrazluk na terenu. To ima Mitar, meni je on bolji od Halanda, ja sad da sam trener nekog kluba, da mi ponude Halanda ili Mitrovića, ja bih uzeo Mitra. Najbolji centarfor za mene u istoriji Srbije, a i u Evropi. Gerd Miler, Ronaldo Brazilac i Mitar. Oni plaču ovde za njim, plaču za njim u Čelsiju. Poketino plače, Liverpul isto, Arsenal. Ee džabe kad ne vidite. On sam nas je odveo na Svetsko prvenstvo- istakao je nekadašnji igrač Boltona.

OVO SU SVI ČEKALI: Poznato ko sudi meč Crvena zvezda – Partizan u ABA ligi!

– Ja sam malo fanatik ja se vraćam u prošlost da bih imao dubinu kada analiziram. Gde je bio Mitar u prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, posle Škotske, na klupi je bio. Piksi je planirao Vlahovića, ali ja sam mu radio glavu i mozak, sad ćes da pokidaš kad uđeš. I šta je uradio kad je ušao, bocnuo, bocnuo čovek. Dva najlepša gola u istoriji Marakane su Žigić protiv Rome i Mitrović protiv Irske. Lobovao golmana sa 25 metara iskosa, ko to može. Tu je pokazao i da ima talenat i stopala koja amortizuju. Pa gol spoljnom protiv Crne Gore, svetski. Po mom mišljenju on nas je odveo na Svetsko i on nas je odveo na Evropsko, to je moje mišljenje – jasan je Đani Ćurčič.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter