Izvor: mozzart sport
29.03.2024 u 20:50
0

ISTORIJA- NIKO NIKAD KAO NAJDŽEL HEJS DEJVIS : Imamo novi rekord po broju poena na jednom meču Evrolige, Fener demolirao Albu

Istorija u Istanbulu! Trenuci za pamćenje! Utakmica bez rezultatske neizvesnosti, ali za Najdžela Hejs Dejvisa najveća u karijeri. Niko nikada u Evroligi, na jednom meču, nije uspeo da ubaci 50 poena. Upravo je to noćas uradio američki šuter iz redova Fenerbahčea.

storija u Istanbulu! Trenuci za pamćenje! Utakmica bez rezultatske neizvesnosti, ali za Najdžela Hejs Dejvisa najveća u karijeri. Bez dileme. Niko nikada u Evroligi, na jednom meču, nije uspeo da ubaci 50 poena. A upravo je to noćas uradio američki šuter iz redova Fenerbahčea.

Potpuno u drugom planu ostao je ubedljiv trijumf turskog sastava (103:68), jer čim se otvorila mogućnost da Hejs Dejvis pretekne Šejna Larkina (49 poena, dosadašnji rekord), svi su gledali smo u njega. Činilo se u prvi mah da će ga Šarunas Jasikevičijus ostaviti na klupi u samom finišu. Izvukao ga je iz igre kad je na semaforu stajalo 3:27 do kraja meča, a on na kontu imao 43 poena, što je bio rekord sezone (do večeras najbolji učinak imao je Džanan Musa sa 40); izgrlio se tada sa svima redom, izgledalo je da se neće vraćati u igru, međutim nedugo potom ponovo se našao na parketu i usledila su dva i po minuta za anale.

Svi u hali gledali su samo šta će da uradi Hejs Dejvis i tražili da mu saigrači dodaju loptu. Amerikanac praktično nije ni igrao odbranu, ostajao je ‘u ofsajdu’ i čekao dug pas, što je uspelo u dva navrata. Na kraju uspeo je polaganjem da dođe do 50. poena na meču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter