Izvor: novosti
19.02.2024 u 09:36
0

„JOVIĆ IZDAJICA“!: Italijani razapeli Srbina, Ibrahimović ga tera iz Milana

Fudbaleri Monce pobedili su na svom terenu Milan sa 4:2, u meču 25. kola italijanske Serije A. Srpski internacionalac Luka Jović meč je završio u 53. minutu, nakon što je posle udaranja protivničkog igrača dobio direktan crveni karton.

A to kao da je bio signal da se na Apeninima udario na Zvezdinog đaka, koga nazivaju izdajnikom i licitiraju da će na leto napustiti „rosonere“.

„Piolija je izdala rotacija i Jović“, piše današnja „Gazeta delo Sport“ koja je poraz Milana opisala kao „kolaps“, dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i trener Stefano Pioli najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, posle koga će morati da se donose teške odluke.

SOMBORAC HLADAN KAO LED: Amerikanci kao predstavili kao živu legendu

 

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od letapreuzme ekipu, videćemo da li će to biti i ranije, dok je posle crvenog kartona za Jovića – kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će posle onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg leta, pošto iako povremeno zablista, očiglendo nije rešio neke bubice.

Podsetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao je pet golova, ulazeći sa klupe, dok je sada posle dugo vremena dobio šansu da igra od starta utakmice i nije opravdao poverenje trenera.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter