Izvor: Alo.rs
25.07.2023 u 08:37
0

KAKO IZGLEDA NOLETOV DAN? Evo šta Đoković radi kad otvori oči, otkriveno i šta je Srbinova „činija moći“

Kako izgleda jedan dan Novaka Đokovića?

„Dejli Mejl“ je tokom Vimbldona pratio naše asa.

Novinari ovog prestižnog lista su se prevashodno informisali kod doktora Brendona Stabsa, odradili su i kratko istraživanje, sve u sklopu toga da na samom kraju uporede rezultate i znaju na čemu su i koliko je zapravo sve pomoglo njima.

Kada je reč o Novaku Đokoviću, on ima posebnu dijetu, koja ima ishranu bez glutena, kao i to da se sve pravi isključivo na biljnoj bazi. Njegov dan počinje časom tople vode i limuna, što pomaže u detoksikaciji njegovog tela.

ORGANIZATORI U ŠOKU: Novak Đoković se povukao sa turnira, pa poslao poruku preko okeana

Odmah nakon toga, njega očekuje „činija snage“. Ovo je i glavni obrok u toku dana, jer se u njemu nalazi dovoljna doza svega onoga što je potrebno za normalno funkcionisanje. U njegovoj „činiji snage“ se nalaze orašasti plodovi, biljno semenje, musli bez glutena, bobice, jagode, banana i jogurt.

Nakon doručka, sledi sok od celera, kao i zeleni smuti, dok se za to vremene priprema i novo piće od graška, celera, soka od jabuke, nane, spanaća i kelja, a oba pića su prepuna antioksidansima.

Već posle obroka, sledi i nova rutina Novaka Đokovića – to su joga i meditacija, koje traju oko 20 minuta.

Posle toga, sledi istezanje, kao i vežbe disanja koje pomažu u kompletnom opuštanju tela. Tek kada obavi sve to, Novak izlazi na teren gde počinje sa tenisom.

Novinari su pokušali da isprate Novakom tempo, a došli su i do neverovatnih rezultata.

Naime, nakon prvobitnog istraživanja, oni su na samom kraju ovog „Novak programa“ došli i do zaključka da su pozitivniji za čak 31.5 odsto, smireniji za 24.3 odsto, ali i da su „ozbiljiniji“ za 17.8 odsto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter