Izvor:
04.01.2019 u 14:31
0

ABA LIGA: Utakmica između Partizana i Mornara igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je danas da ekipa u duelu 14. kola ABA lige protiv Mornara ne sme dozvoliti da ih crnogorski šampion ponovo "isprebija".

"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i ''isprebijala'' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu i shvatiti na koji način oni igraju", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Prvotimac crno-belih Rade Zagorac istakao je da, ukoliko uđu u dobar šuterski ritam, igrači Mornara mogu da budu veoma nezgodni i svakoj ekipi naprave probleme.

"Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo na način koji nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na svom maksimumu tokom čitavog njenog toka", izjavio je Zagorac.

Utakmica između Partizana i Mornara igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izvor: Tanjug
Foto: Aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter