Izvor:
28.01.2018 u 20:40
0

Alimpijević: Ne pobeđuje uvek bolji u derbiju!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je danas da je svaki derbi meč priča za sebe u kojoj ne pobeđuje uvek bolji tim, ali i istakao da je njegov tim imao dovoljno vremena za pripremu uprkos zgusnutom rasporedu.

"Derbi je jedna utakmica u nizu za nas i koja nam dolazi posle nekoliko dana u kojima smo imali vremena da treniramo. Svaki put kada smo imali vremena za dobru pripremu i trening ulazili smo u serije dobrih rezultata i igrali dobre utakmice. Derbi je specifičan meć i mora da se izuzme iz svega toga. Dešavalo se kroz istoriju susreta da nije dobijala bolja Crvena zvezda ili u tom trenutku kvalitetniji Partizan" , izjavio je trener Crvene zvezde za klupski sajt i skrenuo pažnju da Partizan nije isti tim u odnosu na prvu utakmicu kada su crveno-beli slavili.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić takođe je istakao da forma ne igra veliku ulogu u derbiju, ali i naglasio da je zbog prioriteta odbrane titule u ABA ligi pobeda protiv Partizana jako bitna.

"Derbi je uvek specifična utakmica pred koju zaista nije važno ko je u kakvoj formi. Međutim, ABA liga je naš prioritet pa je ova utakmica za nas izuzetno bitna. Partizan je promenio trenera i deo igračkog sastava u odnosu na prvu utakmicu. Oni se bore za plejof i sigurno će zbog toga biti dodatno motivisani. Imali smo dovoljno vremena za pripremu ove utakmice, da se osvežimo i trenerimo. Želimo da odigramo još jednu čvrstu i dobru utakmicu nalik onoj koju smo odigrali u petak protiv Olimpijakosa", istakao je Lazić i pozvao Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u halu.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u 18. kolu ABA lige igra se sutra od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter