Izvor: BSC Happy/telegraf.rs
17.01.2024 u 07:59
0

BRUTALNA PARTIJA JOKIĆA I EMBIDA: Ma šta to priča našem šampionu?! (VIDEO)

Protiv Džoela Embida ove sezone očigledno nije samo dovoljno biti dobar, već moraš da budeš sjajan kako bi ga nadmudrio! Nikola Jokić to ovoga puta nije bio i Filadelfija je zahvaljujući svojoj prvoj zvezdi savladala Denver rezultatom 126:121! Ono što sve intrigira je šta je Embid šapnuo našem šampionu.

U poslednjoj deonici, i to od sredine iste, Embid je pri rezultatu 113:113 prevario Jokića i pogodio za vođstvo, zatim i na 118:113 ubacio trojku.

Jokić je, na kraju, meč završio sa 25 poena i 19 skokova, dok je Embid ubacio 41 poen, imao 10 skokova i sedam asistencija.

Kamera na nacionalnoj televiziji uhvatila je Embida kako Jokiću nešto šapuće, Nikola se osmehivao, da bi as Filadelfije tokom davanja izjave otkrio i šta mu je rekao:

– Rekao sam mu da je najbolji igrač u NBA ligi. Uzeo je prsten, Denver je najbolji. Rekao sam mu da nastavi ovako – poručio je Embid.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter