Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
17.01.2024 u 15:53
0

CRNO BELI SPREMNI ZA ZELENU MAŠINU: Obradović otkrio da li Aleksa ide u Grčku i kako zaustaviti Lesora

Trofejni trener je pričao i o odnosu sa navijačima "zelenih".

Košarkaši Partizana obavljaju poslednje pripreme za utakmicu Evrolige, sa Panatinaikosom koja je zakazana za petak. Tako su crno-beli odradili i trening u Beogradu, a duel sa „zelenima“ je najavio i trener Željko Obradović.

– Osećam se odlično, srećno i zadovoljno, kao i uvek kada sam na terenu sa igračima – bio je odgovor na pitanje kako se oseća.

Printscreen/Instagram/partizanbc

Zatim je pričao o narednom rivalu u elitnom takmičenju.

– Tim koji je u izvanrednoj formi. Igraju zaista veoma dobro. Znamo da će biti fenomenalna atmosfera. Posle mnogo vremena nalaze se u vrhu u Evroligi. Napravili su tim za najveće moguće ambicije. To smo pričali i pre naše prve utakmice i tim su koji zaslužuju respekt. Naravno, verujemo da i mi imamo šanse. Možemo da odigramo dobru utakmicu – dodao je Obradović, a zatim odgovorio na pitanje o kapitenu Kevinu Panteru, odnosno njegovom ostanku.

– Kevin je tu. Zna se šta znači za tim. Tim je tim, to je 12 igrača koji moraju u svakom trenutku da budu spremni da pomognu.

Zatim je pričao i Aleksi Avramoviću, koji je danas trenirao. Ipak neće putovati u Atinu.

– Aleksa ostaje u Beogradu. Još je rano za njega – kazao je Obradović koji je imao kompletan igrački kadar na rasploganaju.

– Prvi put posle dugo vremena sam mogao da radim sa tri plejmejkera i to je odmah drugačiji intenzitet treninga, odmah boljitak za tim – rekao je trener crno belih.

VRAĆA SE ŽELJKO, SPREMA SE „PAKAO“: Grci objavili važnu vest pred meč sa crno belima

Pričao je Obradović i o tome kako će biti dočekan od navijača Panatinaikosa sa kojim je osvajao brojne trofeje.

– To se već zna godinama, zna se kako me dočekuju navijači. Ne verujem da će išta novo da bude. Moje je zadovoljstvo uvek da tamo odem. I dan danas kada imamo trening, dolaze navijači da se vidimo. Taj odnos je neraskidiv – kroz osmeh je zavrsio Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter