Izvor: Telegraf.rs
26.07.2023 u 11:58
0

Da li je ovaj klub KONAČNA STANICA NIKOLE MIROTIĆA?

Priča se bliži kraju

Višemesečna saga Nikole Mirotića, od odlaska iz Barselone, polako se privodi kraju, jer i vreme ističe za bilo kakve veće nedaumice. Čini se da je ostao samo još jedan klub koji će mu, po svemu sudeći, biti novi poslodavac – Armani iz Milana.

Timovi su, od samog saznanja da Barsa više nema tu šta da traži, posegnuli za uslugama Mirotića koji je jedno vreme „gatao“, a onda su se sve misli ustremile ka Srbiji.

Prvo se pominjala Crvena zvezda, a onda jako Partizan za kojeg se smatralo da već ima dogovor sa naturalizovanim Špancem.

Taman kada su svi pomislili da je gotovo, Nikolino saopštenje je sve bacilo u vodu i dalo doznanja da košarku neće nastaviti u našoj zemlji.

Korak razočarenja se nastavio i u Grčkoj gde su Panatinaikos i Olimpijakos ostali kratkih rukava, a nova informacija glasi da ni Monako, koji je ostao privremeno utrci, više nema nade.

Šta je ostalo?

Od pominjanih u poslednjim mesecima ostao je još samo tim iz Milana.

– Monako je bio u trci za Nikolu Mirotića, ali ne izgleda da najveći slobodni agent Evrolige želi da pređe u Monako – citirao je italijanski novinar Basketnjuz.

Jeste se Armani pominjao i dok su crno-beli bili u punom zamahu i kada se činilo da je sve gotovo, a sada su upravo Italijani stali prvi u red.

Opcija je ponestalo, svi potencijalni klubovi su već dobili negativan odgovor od Mirotića, ali Armani nije u toj grupi.

Priča se bliži kraju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter