Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
01.01.2024 u 19:02
0

DA ODIGRAMO PAMETNO: Sferopulos zna da je Fener sada drugi tim

Meč na Bosforu biće poseban za Zvezdu!

U Evroligi nema pauze. Iako je tek 1. januar, takmičenje se brzo nastavlja, pa su košarkaši Crvene zvezde danas trenirali, a ove nedelje ih očekuje duplo kolo.

Već sutra od 18.45 gostuju ekipi Fenerbahčea, a dva dana kasnije, ugostiće večitog rivala, ekipu Partizana.

Nakon današnjeg treninga, trener crveno-belih, Janis Sferopulos je istakao da njegovu ekipu očekuje potpuno drugačiji meč.

– Igramo protiv tima koji je promenio trenera. Rade neke stvari drugačije i čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom delu sezone u Beogradu – rekao je Sferopulos.

U prvom duelu ovih timoma, Zvezda je ubedljivo slavila, ali se od tada na Bosforu mnogo toga promenilo, a između ostalog stigao je i Šarunas Jasikevičijus, koji sada sa klupe predvodi turskog velikana.

– Moramo da budemo skocentrisani u odbrani kako bismo zaustavili njihove glavne igrače. Imaju mnogo dobrih poentera, igrača koji mogu da vam naude. Što se tiče napada, moramo da čitamo te nove stvari koje rade, igramo pametno i napadamo ih na pravi način – dodao je Grk.

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA Dominacija crveno-belih u Pioniru Zvezda ubedljivo završila 2023

Inače, za Zvezdu će meč u Turskoj biti poseban i zbog debija Nikole Topića.

– Sigurno jedna od boljih ekipa u Evroligi. Sa smenom trenera su dobili novu energiju. Daćemo sve od sebe da se pripremimo što bolje i da probamo da damo naš maksimum, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno – rekao je mladi Topić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter