Izvor:
27.03.2017 u 21:08
0

Definitivno: DUŠKO VUJOŠEVIĆ NOVI SELEKTOR BOSNE!

Bivši trener Partizana Duško Vujošević novi je selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, zvanično je potvrđeno danas u Sarajevu

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Dubravko Barbarić potvrdio je informaciju medijima ovu informaciju.

Duško Vujošević je izabran za novog selektora naše reprezentacije, a ugovor će biti potpisan na četiri godine, nakon isteka njegovog angažmana u francuskom Limožu. Zadovoljni smo jer smo pronašli dugoročno rešenje u skladu s novim FIBA-inim sistemom takmičenja. Takođe, postigli smo dogovor da Vujošević angažuje jednog perspektivnog domaćeg trenera za pomoćnika koji će na taj način steći važno iskustvo – rekao je Barbarić za portal Klix.

Duško Vujošević je trener francuskog Limoža, u kojem će ostati do kraja sezone. Njegov prvi zadatak na klupi selekcije BiH će biti predkvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje će se igrati od 2. do 19. avgusta, a rivali u grupi su Švedska, Slovačka i Jermenija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter