Izvor:
26.01.2018 u 21:18
0

Delije organizovale neviđenu mobilizaciju zbog Olimpijakosa: Niko ne sme da zviždi braći, ne sme da se ponovi ono iz Arene!

Pred meč koji Zvezda igra protiv Olimpijakosa (19.00), Delije su organizovale pravu mobilizaciju snaga, kako se ne bi ponovila situacija od prošle godine, kada je u Areni bilo salve zvižduka na račun bratskog kluba crveno-belih.

Tada se meč igrao u Areni i sigurno da je bilo mnogo teže vođama da kontrolišu toliku masu, pa nema sumnje da će u Pioniru to bili znatno lakše, pre svega jer je hala mnogo manja.

Zvezda je sada u daleko lošijoj situaciji kada je plasman u TOP 8 u pitanju, mada i dalje ima šanse, ali biće znatno oslabljena na ovoj utakmici neigranjem dvojice bitnih igrača.

Bio je to meč od velike važnosti za Zvezdu, jer bi pobedom obezbedila plasman u TOP 8, koji joj je na kraju za dlaku izmakao, i tada je došlo do takozvane podele na ''simpatizere'' i ''navijače'', gde su ovi prvi zviždali i navijali protiv Olimpijakosa, dok su ovi drugi pevali pesme Zvezdi, ali i zajedničke pesme o bratstvu sa Olimpijakosom na grčkom jeziku.

Delije ne žele da se tako nešto ponovi, a usled veoma loše posete i na meču protiv Himkija, gde je u navijačkom kopu na B tribini bilo mnogo praznih stolica, na forumu navijača Zvezde objavljen je proglas da situacija od prošle godine iz Arene ne sme da se ponovi.

Pročitajte i najavu Delija pred meč protiv Olimpijakosa:

Navijačka grupa Delije Sever poziva sve navijače i one kojima ovo bratstvo znači, da dođu i pokažu to u petak! Svi znamo kako se završila prošla utakmica gde su strasti proradile i sa jedne i druge strane Zvezdinih navijača. Ovaj put to ne sme da se ponovi, moramo biti svi pametniji od toga! Dolaze nam braća, sa kojima smo preko 30 godina u kontaktu, sa kojima smo prošli sve i svašta, gde nema navijača koji aktivno ide na utakmice, a da nema makar jedno obeležje njihovo kod kuće ili majicu sa zajedničkim motivima!

Na košarku ove i delom prošle godine dolazi ko kako stigne, što zbog pregustog rasporeda utakmica, što iz nerazumljivih razloga! Ovo je utakmica gde kop mora da liči na one od pre dve, tri godine! Utakmica sa njima ćemo imati još mnogo, i to su sve testovi da l' je ovo iskreno ili ne! Ko nije računao na to da će se nekada sresti sa njima u fudbalu, košarci, a nosio je njihova obeležja, taj ne zna šta je sport, ne zna šta znači biti prijatelj sa nekim! Bez ikakvog podizanja tenzije, osuđivanja bilo koga, pozivamo sve navijače da dođu da navijaju za naš klub, i da ispoštuju našu braću to je sve što se očekuje – piše u najavi utakmice.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter