Izvor: Sportklub.rs
04.03.2023 u 07:16
0

KO OVOM ČOVEKU MOŽE DA STANE NA PUT? Brutalni Jokić DEMOLIRAO velikog rivala i upisao novi TRIPL-DABL! (VIDEO)

Denver je u derbiju Zapadne konferencije NBA lige savladao Memfis, a Nikola Jokić je upisao 101. tripl dabl u karijeri, odnosno 25. u ovoj sezoni

Srbin je meč okončao sa 18 poena (šut iz igre 7/10), 18 skokova i deset asistencija. Ponovo je bio ključni akter na terenu, iako nije bio najefikasniji. Koliko trener Meloun ima poverenja u njega pokazao je kada mu je dao da nacrta akciju u tajm autu poslednje četvrtine.

Duel je prelomljen u četvrtoj deonicu u koju su timovi ušli sa nerešenim rezultatom. Denver je napravio veliku seriju 27:6 otišao na 21 poen viška i više Grizlisi nisu mogli da se vrate.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Majkl Porter Junior sa 24 poena, dok je Džamal Marej stigao do 22 poena. Memfisu nije pomogao ni raspoloženi i atraktivni Dža Morant sa 27 poena i 10 asistencija.

Ovim trijumfom Nagetsi su se još više učvrstili na čelu Zapada. Sada imaju sedam pobeda više i pet poraza manje od Memfisa koji im je i dalje prvi pratilac.

Naredni rival Denvera je u noći između ponedeljka i utorka 7. marta.

Gudurić odličan, povratak Bjelice – Virtus razbijen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter