Izvor:
14.06.2017 u 15:12
0

Div se vraća u reprezentaciju: Đorđević daje drugu šansu Marjanoviću!

Košarkaš Detroita Boban Marjanović naći će se na spisku selektora Aleksandra Đorđevića za predstojeće Evropsko prvenstvo (31. avgust – 17. septembar).

Đorđević bi trebalo u ponedeljak da saopšti širi spisak igrača za Evrobasket i odlučio je da gorostasnom centru pruži novu šansu, iako je Marjanović u prethodne dve godine odbijao da igra za reprezentaciju.

Đorđević će pozvati Marjanovića, jer nema problem s tim što je Bobi dva puta odbio poziv u reprezentaciju. Košarkaš Detroita je u više navrata istakao da narednog leta želi da igra za državni tim. Da li će se naći i na Evropskom prvenstvu, to će zavisiti isključivo od Bobana i njegovog zalaganja tokom priprema za Evrobasket – rekao nam je naš izvor.

Bivši košarkaš Zvezde rekao je u ponedeljak uveče da se nada pozivu selektora Đorđevića.

Nadam se da ću biti sa reprezentacijom ovog leta. Spreman sam da pomognem "orlovima" na Evropskom prvenstvu. Još nisam razgovarao sa selektorom, čekam prvo da saopšti spisak – istakao je Marjanović.

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi D u Istanbulu, a protivnici će im biti Rusija, Letonija, Belgija, Velika Britanija i domaćin Turska.

informer.rs
Foto: Eurohoops TV/youtube printscreen, DownToBuck/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter