Izvor:
05.03.2017 u 22:28
0

ĐENKA SUPERHEROJ: Košarkaš Crvene zvezde promoter filma!

Neverovatan niz pobeda, pre svega u Evroligi, načinili su od košarkaša Crvene zvezde superheroje.

U kalendaru za 2017. godinu košarkaši i stručni štab Crvene zvezde dobili su ruho superheroja. Čarls Dženkins je snagom, žestinom i neverovatnom izdržljivošću prikazan kao Vulverin.

Izuzetno dizajnirani kalendar naišao je i na odjeke van granica naše zemlje. Ekskluzivni zastupnik ''20th Century Fox” za Srbiju, kompanija MCF, videla je kalendar Zvezde za 2017. godinu i odmah su imali ideju da Čarls Dženkins postane promoter novog filma u režiji Džejmsa Mengolda – Logan.

Film ''Logan'' predstavlja konačno poglavlje filmske sage Vulverin koji se prvi put pojavio davne 1974. godine na poslednjoj stranici stripa ''Neverovatni Hulk''. Konačno poglavlje doneće i inovativnost prema sopstvenom priznanju režisera Džejmsa Mengolda. Naime, superherojski apsekt nije u centru pažnje koliko je bio u prethodnim ostvarenjima, već smisao ljudi, pojedinca i odnosa.

S toga i ne čudi što se lako može napraviti paralela između ''Logana'' i KK Crvena zvezda. Porodica i zajedništvo bili su uvek ispred bilo kakvih individualnih karakteristika koje poseduju crveno-beli košarkaši, a ipak bez njih veliki uspesi ne bi bili mogući.

Dženkins, član Zvezdine porodice koji je već dugo u crveno-belom dresu, više puta je isticao šta za njega znači igranje u Crvenoj zvezdi. Mnogo više od surovog profesionalizma kojim smo okruženi na svakom koraku i baš zbog toga on je zauzeo posebna mesta u srcima navijača.

Uz prepoznatljivi osmeh Dženkins je uputio poziv svim ljubiteljima filma da pohrle u bioskope:

''Veoma sam uzbuđen što ću biti promotivno lice novog filma ''Logan''. Pozivam sve da pogledaju film jer je zaista sjajan."

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter