Izvor:
03.09.2019 u 17:41
0

ĐORĐEVIĆ: Kvalitet turnira je visok, ima sjajnih reprezentacija

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da na Svetskom prvenstvu ima nekih fantastičnih reprezentacija i da je kvalitet turnira visok.

Selektor Đorđević se dotakao ostalih reprezentacija sa turnira, govorio je o njihovoj snazi i u kratkim crtama analizirao njihovo dosadašnje učešće.

Španija pokazuje određenu snagu kao i uvek, Litvanija fantastična, velika pobeda Francuske u prvom meču, Kina izgubila ludu utakmicu protiv Poljske, i Poljaci imaju dve dobre utakmice sa trenerom Tejlorom, bili su i na EP u sjajnoj formi, repezentacija su koja se diže. Argentina ima 2 vrsna plejmejkera uz Skole i sve njihove atlete, igraju fantastičnu takmičarsku košarku sa možda i najboljim navijačima koji donesu fenomenalan kolorit, vidimo kako je Amerika igrala protiv Češke gde su Česi imali zonski presing, vrlo hrabro, pa i Kemba Voker je izjavio kako je teško igrati ovakvu košarku, kvalitet turnira je veoma visok i ima nekih fantastičnih reprezentacija – rekao je Đorđević.

Selekcija Srbije će svoj meč sa Italijom odigrati u sredu od 13 časova i 30 minuta po našem vremenu.

Izvor: B92
Foto: B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter