Izvor:
19.08.2017 u 19:55
0

ĐORĐEVIĆ: Ne sme da bude opuštanja, to se na EP kažnjava!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, uprkos pobedi protiv Poljske na startu "Superkupa" u Hamburgu 85:78, iskoristio je priliku da iskritikuje pojedine igrače zbog opuštanja u finišu meča.

Tvrda utakmica protiv ekipe koja je prva od svih krenula sa pripremama i trening mečevima. U dva-tri navrata smo dolazili do prednosti od 12 poena, ali kao da smo očekivali da se protivnik sam preda. Neki igrači moraju da shvate da na Evropskom prvenstvu takav odnos za nekoliko sekundi utakmicu može da odvede u potpuno drugom smeru i to ne sme da se ponavlja. Na kraju, ostvarili smo solidnu pobedu, u najvećem delu smo kontrolisali igru i rezultat, izuzimajući početnih nekoliko minuta. U utakmicu moramo da uđemo dobrom odbranom i na tome moramo da insistiramo – rekao je Đorđević, a prenosi sajt KSS.

Srbija u 2. kolu turnira večeras od 20 sati igra protiv Rusije.

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter