Izvor:
01.09.2017 u 23:54
0

Đorđević upozorio FIBA odmah posle pobede nad Letonijom!

Crta nezadovoljstva na licu selektora Orlova.

Teškom mukom košarkaši Srbije upisali su prvi trijumf na Evropskom prvenstvu, a selektor Aleksandar Đorđević je posle utakmice sa Letonijom izneo svoje utiske.

Osim što je pričao o samoj utakmici, Đorđević je imao i poruku za FIBA.

Veoma važna utakmica za nas. Protiv velikog tima, dobrih i iskusnih igrača. Oni imaju hemiju i mučili smo se da ih pobedimo. Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. Trebalo je ranije da završimo, ali su se vratili sa nekoliko bitnih šuteva – rekao je Đorđević, a potom imao poruku za FIBA:

Gledali smo do pola 12 video oko flopinga i pravila igre, ali nisam video ništa od toga danas. Ovo je veliko upozorenje svima iz FIBA da obrate pažnju na ono što pričamo.

Telegraf
Foto: kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter