Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
05.11.2023 u 13:30
0

EVO U ČEMU SU PARTIZAN I ZVEZDA LIDERI EVROLIGE: Crno-belima čak četiri kategorije

Statistička dominacija Partizana.

Uprkos nedavnom porazu od Baskonije, Partizan je nakon šest kola najuspješniji tim u Evroligi u četiri različite statističke kategorije. Zadržali su titulu najefikasnijeg tima sa prosječnih 86.2 poena po utakmici, dok je Virtus blizu sa 85.7 poena.

Takođe su na vrhu po broju blokada, sa prosekom od 3.7 po meču, a za petama im je Real sa tri blokade.

U kategoriji šuteva za dva poena, Partizan takođe prednjači sa 24.5 pogođenih po utakmici, dok je Makabi na drugom mestu sa 22.8 uspešnih šuteva.

Što se tiče slobodnih bacanja, Partizan je i tu lider sa prosekom od 16.7 pogođenih po meču, dok Panatinaikos prati sa 16 pogodaka.

„NEMA VREMENA ZA ODMOR“: Obradović pred Split poručio da će samo energična igra doneti željeni rezultat

Crvena zvezda prednjači u kategoriji ukradenih lopti sa 8.8 po utakmici, a iza njih je Alba sa 8.3 krađe. Večiti su trenutno na 10, odnosno 11. poziciji na tabeli sa skorom 2-4 što nije dovoljno da se ova statistika preterano ozbiljno shvati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter