Izvor: HappyBSC Portal/Kurirsport.rs
05.11.2023 u 08:16
0

JOKIĆA GLEDALI U ČUDU, ZNAJU DA MU NIŠTA NE MOGU: O ovim Nikolinim potezima priča Amerika (VIDEO)

Još jedno sjajno veče je iza Nikole Jokića koji je bio najvažniji igrač Denvera i u pobedi protiv Čikaga.

Nakon što je osvojio NBA prsten i bio MVP finala protiv Majamija, srpski košarkaš na početku sezone beleži 27,3 poena, 12,2 skokova i 7,7 asistencija po utakmici.

Protiv Bulsa mu je jedna asistencija falila za tripl-dabl učinak, a sudeći po reakciji jedne navijačice Denvera, na toj utakmici je podelio životnu lekciju.

U jednom napadu Somborac je četiri puta pokušao da dođe do poena, pre nego što je iz petog bio uspešan.

Prvo je promašio šut, nakon čega je Aron Gordon uhvatio loptu i vratio je Srbinu, onda je Jokić još jednom promašio, a nakon što mu se lopta odbila promašio i „iz odbojke“.

Nastavio je da se bori, probao još jednom bezuspešno da loptu probaci kroz obruč, a tek nakon što je ponovo uhvatio loptu, uspeo je da poentira.

JOKIĆ RAZBIO DONČIĆEM: Denver na krilima dabl-dabla Džokera pobedio Dalas (VIDEO)

Sve se dogodilo u nekoliko sekundi, a navijačica je na društvenoj mreži Tviter poručila sledeće.

– Jokić nas uči da nikada ne odustajemo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter