Izvor: Alo.rs
25.11.2022 u 23:27
0

HAOS U EVROLIGI: Teodosić krenuo na sudiju, jedva ga zaustavili! (VIDEO)

Košarkaš Virtusa iz Bolonje Miloš Teodosić isključen je na nešto manje od pet minuta pre kraja meča 10. kola Evrolige protiv Anadolu Efesa.

Srpski košarkaš je napravio prekršaj u napadu tako što je Embajea uhvatio za nogu, a u trenutku kada je sudijska trojka želela da se uveri da li ima osnova za nesportsku ličnu grešku došlo je do rasprave.

Košarkaši Partizana poraženi su 10. kolu Evrolige na gostovanju Real Madridu rezultatom 105:97!

Teodosić je najpre zaradio tehničku, a ubrzo mu je slovenački arbitar Damir Javor pokazao i isključujuću ličnu grešku. To je bio signal za burnu reakciju iskusnog plejmejkera koga su saigrači jedva umirili. 



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter