Izvor: Arenasport.com
12.06.2023 u 08:51
0

INCIDENTI U MILANU: Teodosić i Heket se fizički sukobili sa navijačima, saigrači zaustavili opštu tuču (VIDEO)

Srpski košarkaš, Miloš Teodosić, sukobio se sa navijačima Olimpije na kraju utakmice u Milanu u kojoj je njegov Virtus poražen za 76:79.

Naime, u drugoj utakmici finalne serije italijanskog prvenstva Olimpija je zabeležila trijumf i povela sa 2:0, ali navijačima to nije bilo dovoljno, već su po izlasku sa terena na grozan način vređali i provocirali Miloša Teodosića i Danijela Heketa.

Pomenuti košarkaši više nisu želeli da trpe uvrede, već su odlučili da se upuste u fizički obračun sa huliganima, ali su na svu sreću ostali igrači na terenu brzo reagovali i zaustavili dalje incidente.

Kao što je već pomenuto, Olimpija vodi sa 2:0, a naredna dva meča igraće se u Bolonji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter