Izvor: B92
30.07.2020 u 12:27
0

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi „kraljević“

Fakundo Kampaco, plejmejker Real Madrida, ovog leta verovatno će napustiti „kraljevski klub“ i otići u NBA.

Argentinski košarkaš jedan je od najboljih igrača Evrope i s razlogom se veliki broj NBA timova interesuje za njega. Ako na kraju ode u Sjedinjene Američke Države, Real će morati da izađe na tržište i potraži njegovu zamenu.

Portal „DefensaCentral“ piše da su glavni kandidati da „uđu u patike“ Kampaca – Vasilije Micić i Skoti Vilbekin. Madriđani su bili zainteresovani i za Šejna Larkina, ali je Amerikanac vezan bogatim ugovor za Efes i zbog toga će pokušati da dovedu njegovog saigrača, a srpskog reprezentativca – Micića.

Nekadašnji plej Crvene zvezde izrastao je u jednog od najboljih plejeva Evrope, a ugovor s Efesom ima do 2021. godine. To znači da mi Real morao da plati obeštećnje za njega, koje u ovom trenutku ne znamo koliko bi iznosilo.

Pored Micića i Vilbekina spominje se još jedan Argentinac – Luka Vildosa. Plejmejker Baskonije odigrao je odličnu sezonu i privukao je pažnju mnogih timova.

Blizu odlaska iz Reala je i plejmejker Nikola Laprovitola koji je blizu Panatinaikosa. Madriđani su ovog leta doveli mladog Karlosa Alosena koji je budućnost „kraljevskog kluba“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter