Izvor:
07.04.2019 u 16:01
0

KUĆA SLAVNIH U SPRINGFILDU DODELILA MESTO ZA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Vlade Divac među velikanima košarke!

– Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac izjavio je da je počastvovan što je izabran u Kuću slavnih u Springfildu i da još uvek nije svestan svega.

– Sjajan je osećaj, nisam mogao da verujem… Cela moja porodica je bila srećna. Košarka je veliki deo mog života i uvek sam se trudio da joj uzvratim na najbolji način. Hvala svima koji su mi pomogli tokom karijere – rekao je Divac gostujući na ESPN-u.

Divac kaže da još uvek nije svestan šta mu se dešava i da ulazi u društvo legendi.

– Ne bi bilo dobro moje zdravlje da mi se često dešavaju ovakve srvari, ovo je bio pravi šok. Nisam mogao da zaspim do četiri ujutru – izjavio je uz osmeh Divac.

On je označio Los Anđeles Lejkerse, koji su ga draftovali 1989. godine, kao glavne za uspehe u najjačoj ligi sveta.

– Lejkersi su tada bili najzaslužniji za ovakav moj uspeh u NBA ligi. Ceo klub je zaslužan za ovo što sam napravio jer imaju odličan sistem rada. Zahvalan sam i Petu Rajliju koji je tada bio trener LA i koji mi je dao priliku da se dokažem i da se prilagodim na NBA stil igre – zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@FIBA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter