Izvor: Informer.rs
20.05.2023 u 11:14
0

LEGENDA NBA LIGE NEMA DILEMU! Barkli: Dođavola, garantujem da će DENVER osvojiti TITULU!

Bivši košarkaš i član Kuće slavnih u Springfildu, Čarls Barkli smatra da je Denver glavni kandidat za titulu!

Nagetsi trenutno vode 2:0 u seriji protiv LA Lejkersa u okviru finala Zapadne konferencije, kao i Majami protiv Boston Seltiksa u finalu Istočne konferencije.

Ovo nije prvi put da je Barkli istakao svog favorita za „prsten“. Legenda Finiks Sansa je otišla i korak dalje, „garantuje“ da će prsten završiti u stenovitim planinama Kolorada.

– Denver će osvojiti šampionat, premam mom mišljenju glavni su kandidati. Dođavola, ja garantujem da će oni uzeti prsten! Jedva čekam da krene finalna serija pa da svi odemo u Kolorado. Čuo sam da imaju sjajne terene za golf – rekao je Barkli, inače poznati ljubitelj golfa.

Popularni „raund maund of ribaund“, kako su ga zvali u najboljim danima, uputio je pozivnicu za partiju nekadašnjem kvoterbeku Denver Bronkosa, takođe članu Kuće slavnih u NFL, Pejtonu Meningu i sadašnjem treneru Nju Orleans Sejntsa Šonu Pejtonu.

Iako upozoren od strane kolega iz studija da ne bi smeo tek tako da „precrta“ snažne Lejkerse, Barkli je ostao odlučan u prognozi.

Podsećamo, „ser“ Čarls, kako je poznat po NBA krugovima, je još tokom prve runde sa Minesotom među retkima isticao „dubinu“ klupe koju Denver ima i potencijal koji napad sa jednim Nikolom Jokićem poseduje.

Denver trenutno vodi u finalu zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa 2:0, a naredne dve utakmice igraće se u „gradu anđela“ u srcu Kalifornije (večeras 02.30).

PARTIZAN BI OSVOJIO EVROLIGU DA JE IZBACIO REAL! A, danas su crno-beli MNOGO daleko čak i od titule u Aba ligi… SEKUNDA SUDBINE!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter