Izvor: Informer.rs
03.05.2023 u 13:30
0

MINUT ĆUTANJA I BEZ MUZIKE U ARENI! Zbog TRAGEDIJE meč Partizana i Reala igraće se pod određenim uslovima!

Utakmica između Partizana i Reala u četvrtak počeće minutom ćutanja u čast stradalih u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Kako je potvrđeno iz kluba, u četvrtak u Areni neće biti ni muzike niti uobičajenog spektakla koji prati Partizanove utakmice.

Dečak (14) je pucao u sredu u školi na Vračaru i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, saopštio je MUP. Sedmak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake.

Prvo je ubio čuvara, a zatim uleteo u učionicu i pucao po školskim drugovima. Kako saznajemo, dečakovi roditelji su razvedeni. 

Kako kažu upućeni, Kosta je doživeo pomračenje uma zato što je dobio jedinicu iz istorije. Inače, bio je odličan đak koji je išao na takmičenja iz biologije i matematike. 

LUDILO ISPRED STADIONA PARTIZANA, ponovo se traži karta više za Real, neki Grobari čekali od ponoći

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter