Izvor: Informer.rs
03.05.2023 u 14:17
0

SLIKE EGZUMOVE NOGE šokirale javnost (FOTO)

Nakon utakmice Partizana i Real Madrida u Beogradskoj areni (80:82), osvanula je slika povređenog Dantea Egzuma.

Velika prašina se podigla zbog tuče u drugom meču Real Madrida i Partizana u Španiji. U opštem haosu najgore je prošao Dante Egzum koga je Geršon Jabusele sa leđa bukvalno pokosio, a parket je napustio sa štakama vidno povređen.

Iz Partizana su se oglasili ističući da je u pitanju povreda tetive prsta koja je vrlo bolna i zahteva ozbiljne terapije.

Kada se dva dana kasnije Egzum pojavio na parketu Arene na treningu crno-belih, Španci su osuli drvlje i kamenje po srpskom timu zbog navodnog „lažiranja“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Sudeći po fotografijama inicijalna izjava doktora Partizana Mome Jakovljevića bila je tačna, a tamošnjim medijina i navijačima su sada neke stvari mnogo jasnije.

Inače, trener crno-belih, Željko Obradović je nakon utakmice najavio da će se fotografije obelodanti.

– Što se tiče Egzuma pojavile su neke interpretacije, a ja ću da zamoilim našeg doktora Momu Jakovljevića da pusti sliku kako je užasno izgledala ta povreda. On je želeo da pomogne i hvala mu na tome – poručio je Obradović.

MINUT ĆUTANJA I BEZ MUZIKE U ARENI! Zbog TRAGEDIJE meč Partizana i Reala igraće se pod određenim uslovima!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter