Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
21.12.2023 u 16:15
0

MOŽEMO DA SRUŠIMO KRALJA: Crno beli spremni za paklenu borbu sa Madriđanima

Košarkaši Partizana u četvrtak gostuju Real Madridu u 16. kolu Evrolige.Meč u španskoj prestonici na programu je od 20.45.

Meč u španskoj prestonici na programu je od 20.45. časova. Real Madrid ima 14 pobeda iz 15 kola, a jedini koji su ih preživeli su igrači Fenerbahčea, koji su nadigrali posle produžetka. Ali razloga za optimizam i Partizan, koji je u elitnom evropskom takmičenju ostvario pet uzastopnih pobeda i trenutno je na skoru 9-6.

– Verujem da ćemo imati energije i da ćemo biti motivisani jer igramo protiv verovatno najbolje ekipe u Evropi, koja igra najbolju košarku trenutno. Daćemo svoj maksimum – istakao je Danilo Anđušić.

Printscreen/Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

Na pitanje da li Partizan može da slavi u Madridu, srpski košarkaš samouvereno odgovara:

– Može, sigurno da može. Pogotovo na način na koji igramo u poslednje vreme i u kakvom ritmu i sa kakvom energijom.

Biće to prvi susret dva tima od uzbudljivih borbi prošle sezone u plej-ofu.

– Svi pominju te utakmice koje su se dešavale prošle sezone. Već mnogo puta smo pričali o tome. Mi u ekipi se trudimo da to ostavimo iza nas i ne pominjemo previše, nova sezona je, treba da gledamo napred. Fokusirani smo samo na ono što se dešava danas – istakao je Anđušić.

U tim se već vratio Frenk Kaminski, koji će u ovom duelu imati težak zadatak da se izbori sa Valterom Tavaresom.

TRENER CRNO BELIH: „Zadovoljan sam igrom, Kaminski sve bolje, Smailagić ima problema“

– Osećam se dobro, bio sam van terena oko dve sedmice. Želim da budem na nivou na kom je ceo tim – rekao je 30-godišnjak.

– Biće izazovno. Znamo da su dobar tim, imaju mnogo odličnih igrača. Pokušavaju da dominiraju protiv svih, moramo pokušati da se borimo s tim i da ih izazovemo. Radimo i mi mnogo dobrih stvari, naš tim igra odlično sada, pokušaćemo da pobedimo. Biće teško, ali ovo su velike utakmice koje želite da igrate, protiv najboljih timova i da pobedite u gostima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter