Izvor: happy bsc
20.01.2021 u 08:29
0

NEZAUSTAVLJIV! Jokić sjajan u pobedi nad Oklahomom (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su Oklahomu sa 119:101, a novu fantastčnu utakmicu odigrao je Nikola Jokić.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE HAPPY TV: U školi glume je masturbirao, češao se od devojčice, dok su im kapale suze na papir!

Za vakcinaciju u SRBIJI prijavilo se više od 390 hiljada ljudi

SAD: Kina počinila genocid nad manjinskim Ujgurima

Dodik: Za svoj narod spreman sam i da prosim ako treba

Trampov poslednji dan u skoro napušenoj Beloj kući

Centar Nagetsa briljira na startu nove sezone i najbolji je igrač tima Majkla Melouna. Ovo je bio još jedan meč za Srbina u kojem je zabeležio dabl-dabl učinak.

Jokić je meč okončao sa 27 poena, 12 skokova i šest asistencija. Ovakve brojke pokazuju ono što se već dugo zna, da je sjajni Somborac najbolji centar NBA lige.

Pitanje pobednika na ovoj utakmici je bilo rešeno posle treće četvrtine. Denver je taj, ali i drugi period odigrao dosta dobro, stekao ubedljivu prednost koju Tanderi nisu uspeli da stignu.

Pored Jokića u pobedničkom istakao se Monte Moris sa 15 poena. Na drugoj strani najviše su se istakli Lugenc Dort koji je utakmicu završio sa 20 poena, dok je Šej Džildžijus-Aleksander dodao 14.

Naš košarkaš u redovima Oklahome Aleksej Pokuševski na parketu je proveo 24 minuta, nije postigao nijedan poen, ali je imao četiri skoka i dve asistencija.

Učinak Denvera posle ovog trijumfa je 7-7, dok je skor Tandera 6-7.

REZULTATI:

Denver – Oklahoma 119:101

Juta – Nju Orleans 118:102

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter