Izvor: Alo.rs
21.08.2020 u 14:49
0

OVO SE DUGO ČEKALO: Novi tandem koji obećava velika dela na parketu u crno – belom dresu

Izabranici Vlada Šćepanovića juče se otupovali u Vranjačku Banju na bazične pripreme za narednu sezonu, a prethodnih dana trenirali su u Beogradu.

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da se uželeo kolektivnog treninga i da je psihološka prednost to što je tim crno-belih ostao u skoro nepromenjenom sastavu. Mnogi predviđaju da će baš on sa Jaramazom činiti tandem kao što su to nekada bili Kića i Praja, Divac i Paspalj, Đorđević i Danilović i mnogih drugih.

„Verujem da u ovom trenutku nismo u toj grupi ljudi. To su sve imena koja su zadužila crno-beli dres. Mislim da imamo potencijal da to postanemo. Svi ti ljudi su svoja imena gradili kroz timske uspehe. Jare i ja se poznajemo jako, jako dugo, savršeno sam upoznat sa njegovim potencijalom, a verujem da ga i ja imam. Nadam se da i nas dvojica možemo da dođemo na taj nivo“, rekao je Zagorac

SVE O SPORTU

SPREMNI ZA BALKANSKO PRVENSTVO: Selektor Zuković najavio okupljanje najboljih domaćih atletičara

MAMIĆ SVE IZNENADIO IZJAVOM: NOLE JE NAŠ! NAPADAJU GA SAMO FUKARE

NEVEROVATNO! ONI SU REKORDERI: 56 TROJKI za košarkaše Hjustona

Ako ne bude novih odlaganja, još oko mesec i po dana nas čeka do početka sezone. Prednosti Partizana se znaju, a njih ističe i Zagorac.

„Ogromna je prednost osećaj pripadnosti klubu i ovim momcima, koji se ponavlja već treću sezonu. Pred novu sezonu, kada se završi letnji odmor i približavaju se obaveze, svi imamo problem, kao deca koja kreću u školu, da iz, uslovno rečeno slobode, ulaziš u obaveze. Mi tu problematiku nemamo, dolazimo na mesto koje nam je drago, koje poznajemo, sa poznatim ljudima i te stvari su sigurno prednost u građenju dobre atmosfere“, rekao je Zagorac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter