Izvor: Tanjug
12.12.2022 u 21:36
0

„PIONIR“ PUN ZA MEČ EVROLIGE Trener košarkaša Crvene zvezde pred utakmicu sa Žalgirisom: „Nikada se ne predaju, vrlo teška ekipa za igranje!“

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova u Beogradu igraju protiv ekipe Žalgirisa u okviru 13. kola Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović ističe da njegova ekipa mora da pristupi utakmici kao da do sada nije ostvarila ni jednu pobedu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Žalgiris je jedna od najtvrđih ekipa u Evroligi. Igraju zaista snažno, dobru odbranu i stalno su u kontaktu. Dobri su u tranziciji i kontranapadu. Nikada se ne predaju, vrlo teška ekipa za igranje. Niko ne razmišlja šta je bilo juče, toliko je utakmica. Luka Mitrović je dobio taj udarac u oko, nije dobro i teško će biti u ovoj utakmici. Videćemo kako se bude razvijala situacija sa njim“, izjavio je trener „crveno-belih“ za zvanični sajt kluba.

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da očekuje tvrdu utakmicu.

PARTIZAN PRED ASVEL, OBRADOVIĆ ISTAKAO: „Moj zadatak je da ohrabrim ekipu da ide dalje“

„Čvrsti su i igraju dobru odbranu, jednostavno dobra ekipa. Neće biti lako, ali uz našu dobru formu, pomoć i podršku navijača, verujem da imamo sve preduslove da dođemo do dobrog rezultata. Radujem se najavama da će hala biti sutra puna, očekujem dobru atmosferu i jedva čekamo da ta utakmica počne“, zaključio je Nedović.

Obe ekipe do sada u sezoni Evrolige imaju šest pobeda i šest poraza. U dosadašnjim duelima dva kluba u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju Žalgiris je uspešniji sa osam pobeda i četiri poraza. Poslednji meč dve ekipe su odigrale u Kaunasu prošle sezone kada je domaća ekipa pobedila 103:98.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter