Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
28.11.2023 u 20:07
0

POVRATAK KUĆI: Kampaco ponovo u Pioniru (FOTO)

Košarkaši Reala iz Madida gostuju Makabiju u hali Aleksandar Nikolić.

Makabi i Real Madrid večeras u Pioniru od 20:15 igraju zaostali meč čestog kola Evrolige koji je ranije otkazan zbog rata između Izraela i Palestine.

Kada se pomene ime Fakunda Kampaca, navijači Crvene zvezde teško da mogu da ostanu ravnodušni, pogotovo jer su pravo niotkuda imali priliku da uživaju u njegovim čarolijama u Pioniru tokom prethodne sezone. Sada, Kampaco se i vratio u svoju „drugu kuću“.

Fakundo Kampaco je stigao u decembru 2022. godine u klub sa Malog Kalemegdana i već u prvim utakmicama je uspeo da osvoji srca navijača, čak igrajući u ABA ligi, dok je za Evroligu ipak morao i malo da sačeka zbog svih problema sa administracijom.

NASLEDNIK SRBINA ZALUDEO AMERIKANCE: Niko pre Jokića nije imao ove brojke

Jedino pojačanje prošlog leta za Real Madrid, Fakundo Kampaco vratio se na mesto gde je šest meseci branio boje Crvene zvezde.

Kampaco je trenutno najbolji igrač Madriđana, ono što im je trebalo da tim postane još bolji, pa je tako aktuelni prvak Evrope i dalje bez poraza posle 10 kola.

Fakundo Kampaco je u Zvezdu stigao prošlog decembra iz Denvera, postao ljubimac navijača Crvene zvezde pred koje će istrčati za 21 dan, 19. decembra u Štark Areni kada Real Madrid gostuje Crvenoj zvezdi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter