Izvor:
16.10.2018 u 10:04
0

„Preživeo“ seču: Teodosić ostaje u Los anđelesu!

Srpski košarkaš Miloš Teodosić i naredne sezone igraće u Los Anđeles Klipersima.

ilo je veliko pitanje da li će franšiza iz "grada anđela" otpustiti ili trejdovati Teodosića, a posle najnovijih informacija to se neće desiti, makar ne u ponedeljak.

Klipersi su imali 17 zagarantovanih ugovora i dvojicu košarkaša morali su da otpuste ili trejduju do 23 časa.

Oni su odlučili da trejduju Vesa Džonsona u Nju Orleans Pelikanse, a zauzvrat su dobili Aleksisa Ažinsu, kojeg će odmah otpustiti.

Pored Ažinse, Klipersi će se rešiti i ugovora Džavuna Evansa, što znači da će pred ulazak u sezonu imati 15 zagarantovanih ugovora.

Trener Los Anđeles K. Dok Rivers izjavio je da šestorica igrača imaju zagarantovanu minutažu i tu nije spomenuo srpskog plejmejkera. Zbog toga i dalje treba pratiti situaciju sa Teodosićem, koji, barem za sada, ostaje u "gradu anđela".

b92.net
Foto: twitter/MilosTeodosic4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter